Om oss

"Good design is obvious. Great design is transparent"

Concept Estate AS

Concept Estate AS er et design firma innen interiørarkitekt-, interiørdesign- og interiørkonsulentvirksomhet for kunder og bedrifter i inn- og utland.

Etter flere år i bransjen med bred erfaring og kompetanse innen high-end eiendommer i det private og kommersielle markedet, stiftet Marte selskapet hvor målet er å gi unike resultater som er skreddersydd for hver klient, uavhengig av størrelsen på prosjektet. God design har evnen til å påvirke humøret å hvordan vi føler oss. Vi ønsker at alle våre klienter føler fred og ro når de går inn døren.

Vi forplikter oss til å lytte og møte våre klienters ønsker, behov og drømmer gjennom hele prosessen. Vi tar ansvar for gode planløsninger, praktiske løsninger og alle detaljer i hvert prosjekt, med en visjon om at vakker design kan være tilgjengelig i alle prisklasser. Vi har et stort nettverk av landets og verdens dyktigste leverandører og entreprenører vi samarbeider tett med.

Vi forstår at suksessen til et godt prosjekt ikke bare ligger i sluttresultatet, men også i prosessen, derfor er vi stolte av nivået på kundeservicen vi tilbyr – og tar på oss et begrenset antall prosjekter hvert år for å sikre at hver klient mottar tid og oppmerksomheten de fortjener.

Concept Estate jobber tett med eiendomsutviklere og har lang erfaring og kompetanse innen privat- og fritids bolig, prosjektledelse, boligstyling, event styling, kommersiell interiør design og visual merchandising for store kjeder og varehus.

Kjennetegnet til Marte er at hun legger stolthet i alt hun leverer med fokus på kvalitet og tillit. Hun setter sitt personlige uttrykk med preg av moderne engelsk stil, ved bruk av spennende detaljer og teksturvariasjon for et sofistikert resultat.

«En blanding av vår signaturstil med en sterk forståelse av klientens personlighet gjenspeiles i hvert prosjekt vi designer.» – Marte Teigen

Ta kontakt i dag og fortell oss om prosjektet ditt!